Merry Christmas, ya filthy animal!

Så en julegenser med denne teksten på, har flirt godt av denne... liker når ting blir litt utradisjonelle! Og at vi ikke er redde for å putte litt nytt inn i gamle tradisjoner og tankemønstre (for ikke å snakke om strikkemønstre som i dette tilfellet...)

Jeg er syk i dag, og i går... og sannsynligvis i morgen, og på søndag... og mens jeg ligger her og synes fryyyyyyktelig synd på meg selv, så funderer jeg på om det er bedre eller verre å være syk med internett-tilgang!?! Ta f.eks. i går: Vi skulle på show med Dagfinn Lyngbø, hadde gledet meg leeeeeeeeenge!!! Men når man hoster smertefullt hver gang man ler, så innså jeg at det ikke var det smarteste... Jeg ler jo bare jeg TENKER på Dagfinn...(håper ikke han blir fornærmet av det, vil jo tro han har lagt opp til det selv, selv om de fleste menn nok vil at man får andre følelser enn latter når man tenker på dem...) Smittefaren er jo også en faktor, ikke det: De fleste i salen driter jeg forsåvidt i om blir syke til jul, men så var det disse barna deres da... Grrrrrr, empati er noe dritt!!! Anyway, vi bestemte oss for å selge billettene, de kostet tross alt 890,-! Og det er lettere å selge 2 enn 1... FB ble tatt i bruk for det det var verdt, og til og med snille venninner delte mitt desperate forsøk på å ikke gå i tap i disse stramme juletider... Takk og pris for internett!!! Nå var det strengt tatt ikke internett som reddet meg til slutt, men min svogers kolleger... men lell... jeg fant trøst i internett!!! 

Hentet også litt virtuell trøst og klemmer når jeg postet at jeg var syk, man må da få være mer enn gjennomsnittet egoistisk når man er syk selv om man ikke er mann?!? Og ja, det hjalp... og jeg slapp å smitte noen med pc-virus... Internett har også bytt på underholdning mens jeg er syk, får tid til å se maaaaaaaasse interessante og noen langt ifra så interessante programmer og serier... og så varmer pc'en meg på fanget i samme slengen...

Men: Det er jo ikke BARE positivt med internett mens man er syk... For verden ellers kan man lett fremstå som frisk ettersom man poster det ene og det andre (som f.eks. blogginnlegg... !?!) selv om tasting ikke påvirker hverken feber, sår hals eller hoste... (I tillegg skåner nettkontakten omverdenen for dette udysjede og sjuskete synet/lukta) Og hvos ble det av lange, late dager i senga med bare en bok og et nytt ukeblad? Jeg savner den måten å være syk på, samtidig som jeg ikke greier å gi slipp på DENNE måten å være syk på... Hva gjør man så? Tror jeg leser litt i lyset fra pc-skjermen i senga, mens jeg venter på noen trøstende ord og hilsener fra mine nett-venner... ja, det gjør jeg! God (bedrings) helg!!!

3 kommentarer

Anette

13.12.2013 kl.09:45

Stakkar, stakkar Linn<3. Ikkje godt å vara sjuk :-/. Men jammen klare du vara på topp sjøl om du ligge der med feber og vond hals! Imponerande :-). Ønske deg masse god bedring!!

Og du....? Ikkje for å masa, men viss du har mer sånn sølvvatn i hus, så gurgla det i munnen minst tre gonger te dagen!!!

Get well soon, lovely <3

Lykken Er Kort

13.12.2013 kl.10:01

Åh, søtnos! Sølvvann har jeg og det både gurgles og svelges... ;-)

liv monika

13.12.2013 kl.11:28

Stakkars søte deg da :( .. du er inne i en tung tid, men mist ikke håpet! Jeg kjenner til maaange liknende tilfeller som har en lykkelig utgang :) .. hang in there, dette greier du!

Stor god bedring hilsen fra meg <3

Lykken Er Kort

13.12.2013 kl.13:06

He, he, he, takker og bukker! (Eller: Drøyer bukkingen til hodet er litt lettere...)

Skriv en ny kommentar

LykkenErKort

LykkenErKort

38, Stavanger

Sliten, engasjert og innimellom lykkelig, med masse på hjertet... Men er tidsklemma med meg slik at jeg får uttrykt skriftlig det jeg tenker og grubler på? Time will tell...

Kategorier

Arkiv

hits